Princess Hair Prospect. Pret si Pareri

Princess Hair Prospect. Pret si Pareri
3.5 (70%) 2 votes

Un păr frumos, bogat și sănătos este visul oricărei femei. Din neferice, calitatea mediului, stresul constant la service, dieta necorespunzătoare și multe altele vă pot afecta negativ părul și pielea. Chelitul este ceva cu care atât bărbații cât și femeile se confruntă, o problem mult mai mare pentru femei deoarece ele se mândresc cu părul lor. Se spune că părul nostru este coroana frumuseții noastre, de aceea mereu avem grijă ca el să fie sănătos și puternic. O metodă a întreține părul este mască Princess Hair pentru păr.

Ce este Princess Hair?

Princess Hair este o mască pentru păr care combate chelitul, mască creată cu ajutorul proteinelor de cheratină care sunt benefice pentru creșterea părului și pentru sănătatea foliculilor de păr. Femeile trebuie să acorde o atenție deosebită pielii și părului lor deoarece ele sunt o parte esențială a feminității și personalității lor. Acest produs este destinat femeilor care se plâng de căderea părului, vărfurile despicate și mătreață.
Cumpara Princess Hair cu 50% reducere*pe site-ul official

Cum functioneaza Princess Hair?

Princess Hair este o mască pentru care care oferă scalpului, foliculilor de păr și părului toți nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă. Produsul este conceput pentru părul deteriorate: produsul furnizează foliculilor de păr vitaminele și micronutrienții necesari astfel încât părul să poate crește din nou. Ingredientele active ale acestui produs, în amestecul acesta, ajută la combaterea părului deteriorate, a vârfurilor deteriorate și vărfurilor despicate. Produsul este dovedit clinic și este în conformitate cu standerdele unui astfel de produs.

Efectele produsului:

 • Repară vărfurile despicate
 • Face părul mai bogat și mai mătăsos
 • Face părul mai puternic
 • Face părul mai lucrios

Ingrediente Princess Hair si Compoziție

Produsul conține următoarele ingrediente:

 • Uleiul de argan: Uleiul marocan are grijă de scalp. Furnizează părul și rădăcinile acestuia cu toate substanțele nutritive necesare. Uleiul de argan pătrunde în scalp și hrănește rădăcinile părului astfel încât părul să devină mai puternic și sănătos.
 • Ulei din rădăcină de catifea: Acest ulei conține tot ce are nevoie părul pentru structura sa. Previne apariția vărfurilor despicate.
 • Ulei de de cocos: îmbunătățește micro-circulația scalpului astfel încât foliculii de păr să poată fi mult mai bine aprovizionați cu nutrienții necesari. Părul crește mult mai puternic și este mai rezistent.
 • Ulei de scorțișoară: Uleiul de scorțișoară este capabil să reactiveze foliculii de păr inactivi astfel în zonele de chelie părul începe să crească din nou.
 • Vitamina A: Această vitamină întărește rădăcinile părului.
 • Vitamina E: Dacă foliculii pilosi sunt alimentați cu suficientă vitamină E, părul devine sănătos și dens.
 • Extract din Kalamus: extractul de Kalamus nu numai că are un efect antibacterian ci și hidratează scalpul și astfel previne formarea mătreții.
 • extract de mușețel: ingredientele active ale mușețelului are un efect anti-inflamator și acționează intens împotriva tuturor alergenilor.
 • Princess Hair site-ul oficial

Princess Hair: instrucțiuni de utilizare

Înainte de a folosi acest produs trebuie să vă spălați pe cap cu șampon după care vă ștergeți bine pe cap. Părul umed este apoi acoperit cu această mască și apoi învelit într-un prospot. Masca trebuie aplicată în mod egal pe toată suprafața părului. Ingredientele active ale produsului vor lucra timp de 5-7 minute. După acest timp trebuie să vă spălați pe cap cu apă și să clătiți bine. Se recomandă să vă uscați natural părul.

De unde poti cumpara Princess Hair in Romania

Produsul nu este disponibil în farmacii sau magazine, este disponibil doar pe site-ul oficial al producătorului, această măsură a fost luată pentru a preveni furturile și imitațiile de proastă calitate. Pentru a cumpăra produsul trebuie să completați un formular pe care îl veți găsi pe site, livrarea se va face la adresa furnizată. Banii vă vor fi restituiți dacă produsul nu vă este satisfăcător.

Pret Princess Hair pentru păr

Pe site-ul web al produsului, costă 159 de lei în urma unei reduceri de 50% de la prețul initial de 318 lei. Reducerea s-a făcut pentru a permite mai multor potențiali clienți să-și permit produsul. Prețul transportului este inclus. Transportul se face prin curierat și plata se face la sosire. Banii vă vor fi rambursați în cazult în care nu sunteți satisfăcută.

Pareri despre Princess Hair forum

Elzbieta Theresa, 45 de ani

Recent a început să-mi cadă părul. O prietenă din străinătate mi0a recomandat acest produs. Am fost surprinsă la cât de repede am observant primele efecte. După numai o săptămână, când mă pieptănam, am observant co pe piaptăn nu mai sunt atât de multe fire de păr ca înainte. Văd că mi-a crescut părul și în zonele unde începea să se rărească. Sunt foarte încântată!

Marta Unifera, 26 de ani

După prima sarcină mi-a căzut mult păr. După fiecare baie puteam strange câte un pumn întreg de păr din cadă. Am fost șocată și îngrijorată. Am întrebat-o pe frizeriță dacă mă poate ajuta și ea mi-a spus să încerc această nouă mască pentru păr. Am folosit-o timp de o lună și am fost foarte încântată. Nu credeam că astfel de rezultate se pot obține atât de ușor. Părul nu mi-a mai căzut și a devenit mai strălucitor și mai puternic. Mă bucur mereu când mă uit în oglindă. Acum am părul bogat, la fel ca și copilul meu, și recomand tuturor acest produs!

Concluzii

Princess Hair este o mască pentru păr bazată pe extracte din plante care ajută la repararea și însănătășirea părului. Părul va fi mai bogat și mai strălucitor și nu veți mai avea mătreață și nici părul unsuror. Puteți folosi această mască acasă ori de câte ori doriți.
Cumpara Princess Hair cu 50% reducere*pe site-ul official

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *