Princess Hair κριτικες. Τιμή στην φαρμακει

Princess Hair κριτικες. Τιμή στην φαρμακει
4 (80%) 2 votes

Το να έχουν όμορφα, μακριά και ιδιαίτερα υγιή μαλλιά σαν πριγκίπισσες είναι ένα όνειρο που έχουν οι περισσότερες γυναίκες. Δυστυχώς, η υποβάθμιση της ποιότητας του περιβάλλοντος, συνεχής πίεση στην δουλειά, το άγχος, η ακατάλληλη διατροφή, κλπ., έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών. Η απώλεια μαλλιών και χαμηλή ποιότητα αφορά σε άντρες και γυναίκες, ενώ οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα περήφανες για τα μαλλιά τους. Συχνά λένε ότι τα μαλλιά είναι η κορώνα της ομορφιάς μας· για αυτό συνέχεια ψάχνουμε για το πώς να ενδυναμώσουμε τα μαλλιά μας για να είναι δυνατά και υγιή και να μπορούν να μακρύνουν. Ένας αποτελεσματικός τρόπος είναι το Princess Hair.

Πώς το Princess Hair

Το μάσκα Princess Hair είναι μάσκα κατά της απώλειας των μαλλιών που παρασκευάζεται και διαμορφώνεται με ζωντανές πρωτεΐνες κερατίνης που υποστηρίζει και ωφελεί την φυσική ανάπτυξη των μαλλιών και την υγεία των θυλάκων. Οι γυναίκες θα πρέπει πάντα να είναι πιο προσεκτικές και συντηρητικές με το δέρμα τους και τα μακριά μαλλιά επειδή είναι αναπόσπαστο μέρος της θηλυκότητας και της προσωπικότητάς τους. Αυτό είναι ένα διάλυμα μαλλιών για γυναίκες που πάντα παραπονιούνται για απώλεια μαλλιών, λέπτυνση και μεγαλύτερες περιόδους ανάπαυσης του δέρματος της κεφαλής.
Αγορά Princess Hair με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί το Princess Hair

Το μάσκα Princess Hair για ανάπτυξη των μαλλιών είναι μια αποτελεσματική μάσκα μαλλιών που παρέχει στο δέρμα της κεφαλής, στους θύλακες των τριχών και στα μαλλιά, όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζονται για υγιή και δυνατή ανάπτυξη των μαλλιών. Αυτό το προϊόν είναι ένα ειδικό προϊόν φροντίδας των μαλλιών για φθαρμένα μαλλιά: αυτό το προϊόν παρέχει στους θύλακες των τριχών τις βιταμίνες και τα μικροθρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την ανάπτυξη των μαλλιών, ώστε να μακρύνουν πάλι τα μαλλιά, πλούσια και υγιή. Τα ενεργά συστατικά αυτού του προϊόντος έχουν αναπτυχθεί ειδικά, δοκιμασμένα σε εργαστήρια όπως επίσης και σε κλινικές δοκιμές. Τα καινοτόμα δραστικά συστατικά με την μοναδική τους σύνθεση εξασφαλίζουν ότι η τριχόπτωση, τα εύθραυστα και σπασμένα μαλλιά μπορούν να καταπολεμηθούν. Φυσικά, το προϊόν είναι πιστοποιημένο και σύμφωνο με όλα τα διεθνή πρότυπα για ένα τέτοιο προϊόν.

Τι μπορεί να κάνει το προϊόν:

 • Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας
 • Κάνει πιο χοντρή την τρίχα
 • Κάνει πιο πούσια τα μαλλιά
 • Δυναμώνει τα μαλλιά
 • Κάνει πιο όμορφα και λαμπερά τα μαλλιά

Συστατικά του Princess Hair. Παρενεργειες

Το προϊόν μάσκα έχει τα ακόλουθα συστατικά που το κάνουν πολύ δραστικό·

 • Αργανέλαιο: Το μαροκινό έλαιο φροντίζει το δέρμα της κεφαλής. Αν αυτό είναι υγιές, οι τρίχες στις ρίζες τους έχουν καλή παροχή των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών. Το αργανέλαιο διεισδύει στο δέρμα της κεφαλής και θρέφει τις ρίζες των μαλλιών ώστε τα μαλλιά να μπορούν να γίνουν δυνατά και υγιή.
 • Έλαιο ρίζας Velvety: αυτό το έλαιο περιέχει όλα όσα χρειάζονται τα υγιή μαλλιά για την δομή τους. Μειώνει το σπάσιμο και κρατάει τα μαλλιά πολύ μακρύτερα.
 • Έλαιο Καρύδας: Το έλαιο καρύδας βελτιώνει την μικρο-κυκλοφορία στο δέρμα της κεφαλής ώστε οι θύλακες των τριχών να μπορούν να προμηθευτούν πολύ καλύτερα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Τα μαλλιά γίνονται πολύ δυνατότερα και δεν σπάνε τόσο γρήγορα.
 • Έλαιο κανέλας: Το έλαιο κανέλας είναι ικανό να ενεργοποιήσει ξανά τους αδρανείς θύλακες της τρίχας: Τα μαλλιά γίνονται πάλι πυκνά.
 • Βιταμίνη A: Αυτή η βιταμίνη δυναμώνει τις ρίζες των μαλλιών και έτσι προωθεί την ανάπτυξή τους.
 • Βιταμίνη E: Αν οι θύλακες των τριχών προμηθεύονται αρκετή βιταμίνη Ε, τα μαλλιά γίνονται υγιή και πυκνά.
 • Εκχύλισμα από Κάλαμο: Το εκχύλισμα Καλάμου δεν έχει μόνο αντιβακτηριδιακή δράση, αλλά μειώνει και την ξηρότητα του δέρματος της κεφαλής αποτρέποντας έτσι τον σχηματισμό πιτυρίδας
 • Εκχύλισμα Χαμομηλιού: Τα ενεργά συστατικά του χαμομηλιού καταπραΰνουν το συχνά ταλαιπωρημένο δέρμα της κεφαλής και δρα έντονα κατά όλων των αλλεργιογόνων.
 • Αγορά Princess Hair με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Οδηγίες για τη χρήση του Princess Hair

Πριν την χρήση αυτού του προϊόντος, τα μαλλιά πλένονται με σαμπουάν, το οποίο χρησιμοποιείται κοινώς για το πλύσιμο των μαλλιών. Μετά το σαμπουάν ξεβγάλετε καλά από τα μαλλιά. Τα βρεγμένα μαλλιά πιέζονται απαλά και σκουπίζονται με μια πετσέτα. Στα ακόμα βρεγμένα μαλλιά, εφαρμόζεται η μάσκα μαλλιών στο δέρμα της κεφαλής και απλώνεται σε όλο μήκος των μαλλιών. Αν έχει απλωθεί καλά, μια πετσέτα τυλίγεται γύρω από το κεφάλι. Η θερμότητα που παράγεται από το δέρμα της κεφαλής παραμένει στα μαλλιά και ενισχύει το αποτέλεσμα του προϊόντος. Οι ενεργές ουσίες πρέπει να δράσουν για πέντε με επτά λεπτά. Μετά τα μαλλιά ξεβγάζονται πλήρως με ζεστό νερό. Αν τα μαλλιά στεγνώσουν απαλά στον αέρα μετά την θεραπεία, μπορούν να ανακάμψουν πολύ καλά. Τα μαλλιά λάμπουν από την πρώτη εφαρμογή και έχουν μια πολύ βελτιωμένη δομή.

Πώς να αγοράσετε Princess Hair στην Ελλάδα

Το προϊόν μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του παραγωγού. Σας συμβουλεύουμε να το αγοράσετε από εδώ για να αποφύγετε προϊόντα απομίμησης που παρέχονται σε χαμηλότερη τιμή. Η διαδικασία αγοράς αυτού του προϊόντος από την ιστοσελίδα είναι απλή, συμπληρώνοντας μόνο το όνομά σας, διεύθυνση, αριθμό κινητού και τοποθεσία στην φόρμα της επίσημης ιστοσελίδας του προϊόντος. Το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφώνου και θα σας στείλει το προϊόν σας με ταχυδρόμο. Θα πάρει μόνο μερικές μέρες για να παραδοθεί. Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση με εγγύηση επιστροφής χρημάτων στην περίπτωση που το προϊόν αποτύχει να καλύψει τις επιθυμίες σας.

Τιμή του Princess Hair στην φαρμακει

Η κανονική τιμή για ένα σωληνάριο είναι 78€. Όμως, με την προωθητική τιμή με 50% έκπτωση, μπορείτε να αγοράσετε την μάσκα μαλλιών στην τιμή των 39€ ανά σωληνάριο. Αξίζει να προσέξετε αυτήν την ειδική προσφορά. Τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Σχολια Princess Hair κριτικες

Elzbieta Theresa, 45 ετών

Πρόσφατα άρχισα να έχω προβλήματα με τριχόπτωση. Ένας συνάδελφος από το εξωτερικό μου πρότεινε αυτό το προϊόν. Εντυπωσιάστηκα από το πόσο γρήγορα είδα τα πρώτα αποτελέσματα. Κιόλας μετά από μια εβδομάδα, όταν χτένιζα τα μαλλιά μου, μπορούσα να δω ότι ήταν λιγότερες και λιγότερες οι τρίχες στην βούρτσα. Μπορώ να δω καινούργιες τρίχες να βγαίνουν στις μεγαλύτερες περιοχές. Είμαι ενθουσιασμένη!

Marta Unifera, 26 ετών

Μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη, είχα πολύ τριχόπτωση. Μετά από λούσιμο, μπορούσα να μαζέψω ολόκληρες τούφες από το μπάνιο. Είχα σοκαριστεί και ένιωθα άβολα. Ρώτησα την κομμώτριά μου για βοήθεια και με συμβούλεψε να δοκιμάσω αυτή την νέα μάσκα μαλλιών. Έκανα την θεραπεία στο σπίτι για έναν μήνα και ήμουν πολύ ικανοποιημένη. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι μπορείς να πετύχεις τέτοια αποτελέσματα τόσο εύκολα. Τα μαλλιά σταμάτησαν να πέφτουν και έγιναν πιο λαμπερά και δυνατά. Είναι τόσο ωραίο να με βλέπω στον καθρέφτη τώρα. Τώρα έχω πυκνά μαλλιά, ακριβώς όπως το πρώτο μου παιδί, και συμβουλεύω όλους να χρησιμοποιήσουν αυτό το υπέροχο προϊόν!

Συμπέρασμα

Η μάσκα Princess Hair για ανάπτυξη των μαλλιών είναι μια φυτική θεραπεία με βότανα που βοηθά στην επαναφορά δύναμης και υγείας στα μαλλιά σας στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Τα μαλλιά γίνονται πιο πλούσια και λαμπερά και η πιτυρίδα και η λιπαρότητα θεραπεύονται επίσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μάσκα στο σπίτι σας όποτε θέλετε.
Αγορά Princess Hair με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *