Princess Hair gdje kupiti, cijena u ljekarnama

Princess Hair gdje kupiti, cijena u ljekarnama
5 (100%) 1 vote

Imati prekrasnu, dugo, osobito zdravu kosu poput princeze san je svake žene. Nažalost, degradacija kvalitete okoliša, stalni pritisak na radnom mjestu, stres, neprikladna prehrana i drugi faktori utječu na stanje kože i kose. Gubitak kose i njena loša kvaliteta i stanje pogađaju i žene i muškarce, ali su žene na to puno osjetljivije. Često se kaže da je kosa kruna naše ljepote; upravo iz tog razloga želimo kosu održati snažnom i jakom kako bi rasla. Jedan od učinkovitih načina kako to postići je upravo maska Princess Hair za rast kose.

Što je Princess Hair?

Princess Hair je maska protiv gubitka kose koja je pripremljena i formulirana s živim keratinskim bjelančevinama koje pomažu kod prirodnog rasta kose i zdravlja folikula. Žene bi uvijek trebale biti opreznije i pažljivije prema svojoj koži i kosi, budući da je duga kosa neodvojiv dio ženskosti i osobnosti. Ovo je rješenje za žene koje se uvijek žale na gubitak kose, stanjivanje i dulju fazu obnove vlasišta.
Kupiti Princess Hair s 50% popusta*na službenoj web stranici

Kako funkcionira Princess Hair?

Princess Hair je učinkovita maska za kosu koja vlasište i folikule kose opskrbljuje svim hranjivim tvarima potrebnima za zdrav i snažan rast kose. Proizvod je posebno za njegu oštećene kose: daje folikulama vitamine i mikronutrijente potrebne za zdrav i dug rast. Aktivni sastojci ovog proizvoda posebno su razvijeni, te testirani u laboratorijima i kliničkim ispitivanjima. Inovativni aktivni sastojci u svom jedinstvenom sastavu osiguravaju učinkovito suzbijanje gubitka kose, te njenu krhkost i pucanje. Naravno, proizvod je certificiran i odgovara svim međunarodnim standardima za takvu vrstu proizvoda.

Što proizvod može napraviti:

 • Smanjuje pucanje kose
 • Kosu čini gušćom
 • Kosu čini debljom
 • jača kosu
 • Kosu čini prekrasno sjajnom

Sastav Princess Hair

Proizvod ima sljedeće vrlo aktivne sastojke;

 • Arganovo ulje: Marokansko ulje brine za vaše vlasište. Ako je vlasište zdravo, kosa je u korijenu opskrbljena svim potrebnim hranjivim tvarima za svoj rast. Arganovo ulje prodire u vlasište i njeguje korijen kose kako bi ona izrasla snažna i zdrava.
 • Ulje bijelog korijena: Ovo ulje sadrži sve što zdrava kosa treba za njegovanu strukturu. Smanjuje pucanje kose i drži kosu čvršćom.
 • Ulje kokosa: Ulje kokosa poboljšava mikro-cirkulaciju kože kako bi se folikule dlake mogle bolje opskrbiti hranjivim tvarima. Kosa raste jača i ne slabi.
 • Ulje cimeta: Ulje cimeta ponovno aktivira neaktivne folikule dlake: kosa ponovno počinje rasti.
 • Vitamin A: Ovaj vitamin jača korijenje kose i time potiče njen rast.
 • Vitamin E: Ako folikuli kose imaju dovoljno vitamina E, kosa raste zdrava i gusta.
 • Ekstrakt Kalamusa: Ekstrakt kalamusa ne samo da ima antibakterijski učinak, već i smanjuje suhu kožu i time sprječava nastanak peruti
 • Ekstrakt kamilice: Aktivni sastojci kamilice ublažavaju često nadraženo vlasište i djeluje intenzivno protiv svih alergena.
 • Kupiti Princess Hair s 50% popusta*na službenoj web stranici

Upute za uporabu Princess Hair

Prije uporabe ovog proizvoda kosu treba oprati šamponom koji se obično koristi za pranje kose. Nakon toga šampon se dobro utrlja. Vlažna kosa se lagano stisne i iscijedi ručnikom. Maska se nanosi na mokru kosu i raspoređuje se po njenoj čitavoj duljini. Kada je dobro raspoređena, ručnik se omota oko glave. Toplina koju stvara vlasište ostaje u kosi i pojačava učinak proizvoda. Aktivne tvari trebaju djelovati od pet do sedam minuta. Kosu se tada temeljito ispire toplom vodom. Ako se kosa lagano osuši nakon tretmana, vrlo se dobro može oporaviti. Kosa nakon prvog korištenja već blista i ima vidljivo bolju strukturu.

Gdje kupiti Princess Hair u Hrvatski i ljekarnama

Proizvod se može kupiti samo na službenoj stranici proizvođača. Savjetuje se da se kupuje s te stranice kako bi izbjegli krivotvorene proizvode niže cijene i loše kvalitete. Postupak naručivanja je vrlo jednostavan. Samo morate ispuniti svoje ime, adresu, kontakt broj i lokaciju u obrascu koji se nalazi na službenoj stranici. Korisnička služba će vas kontaktirati telefonom i poslati vam proizvod kurirskom službom. Plaćanje se vrši po primitku proizvoda i osiguran je povrat novca ako proizvod ne zadovoljava vaše želje.

Princess Hair cijena

Redovna cijena tube je 360 HRK. Međutim, po promotivnoj cijeni s 50% popusta, masku možete kupiti za 180 HRK po tubi. Obratite pažnju za odličnu promotivnu cijenu. Dostava je uključena u cijenu.

Mišljenja Princess Hair Forum

Elzbieta Theresa, 45 godina

Nedavno sam počela imati problema s padanjem kose. Kolegica iz inozemstva mi je preporučila ovaj proizvod. Bila sam iznenađena brzinom kojom sam vidjela prve efekte. Već nakon tjedan dana, kada sam češljala kosu, vidjela sam da je na četki sve manje i manje dlaka. Vidim kako su nove vlasi već izašle na mjestima gdje su ranije pale. Oduševljena sam!

Marta Unifera, 26 godina

Nakon svoje prve trudnoće izgubila sam dosta kose. Svakim pranjem morala sam skupljati snopove kose u kadi. Bila sam šokirana i jako mi je bilo neugodno. Pitala sam svog frizera za pomoć i savjetovao mi je da isprobam ovu masku. Mjesec sam dana tretirala svoju kosu ovim proizvodom i jako sam zadovoljna. Nisam ni sanjala da bih mogla postići takve rezultate. Kosa mi je prestala padati i postala je jača i sjajnija. Sada mi nije više problem pogledati se u ogledalo. Imam gusti kosu, baš kao i moje prvo dijete i svima savjetujem da isprobaju ovaj odličan proizvod!

Zaključak

Maska Princess Hair za rast kose je biljni lijek koji vam pomaže vratiti snagu i zdravlje kose u najmanjem mogućem roku. Kosa postaje bogatija i sjajnija, ne peruta se i ne masti. Masku možete koristiti kod kuće kada god poželite.
Kupiti Princess Hair s 50% popusta*na službenoj web stranici

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *